Džiovinti pasiflorai
Pasiflorai turi ne tik labai egzotinį ir išskirtinį skonį bet gali būti ir labai naudingi: Pasifloros turi mažą glikemijos indeksą (GI) ir daug ląstelienos (10,4 %) dėl to tai gali būti puikus užkandis diabetikams. Vaisiuje yra vitamino A, vitamino C, riboflavino ir karotino, o tai gali būti vienas iš jūsų gražios odos šaltinių. Be jau minėto vitamino C, pasiflorų vaisiuose gausu beta kriptoksantino ir alfa karotino, kurie gali padėti stiprinant imunitetą. Dėl gausaus riboflavino (vitamino B6) ir niacino (vitamino B3) kiekio pasifloros gali padėti reguliuoti skydliaukės veiklą mūsų organizme. Pasiflorų vaisiuose gausu tokių mineralų kaip magnis, kalcis, geležis fosforas, kalis ir natris. Pasifloros priklauso mažai kaloringų maisto produktų kategorijai.
Džiovintų pasiflorų sudėtis Džiovinti pasiflorai (95%), cukrus (5%). Produkto maistingumas 100 g. Energetinė vertė: 1339kj/320kcal. Riebalai: 0 g. Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g. Iš kurių transriebalų: 0 g. Angliavandeniai: 33 g. Iš kurių cukrų: 22 g. Iš kurių maistinės skaidulos: 2 g. Baltymai: 0 g. Druska 0,08 g. Cholesterolis: 0 g.
Grynasis kiekis 100 g. Kilmės šalis: Vietnamas Laikyti nuo +5 C iki +20 C. Atidarytą pakuotę šaldytuve laikyti ne ilgiau kaip 10 dienų.
Geriausia iki 2024 11 11 |
Reviews
There are no reviews yet.