Džiovinti baltieji drakonvaisiai
Džiovintuose drakono vaisiuose yra dar daugiau skaidulų nei šviežiuose. Didelis džiovintų drakono vaisių privalumas tas, kad juose yra ir tirpių, ir netirpių skaidulų. Tirpios skaidulos gali padėti reguliuoti cukraus kiekį kraujyje ir kontroliuoti cholesterolio kiekį. Netirpios skaidulos gali padėti užtikrinti sveiką virškinimo sistemą.
Džiovintų baltųjų drakonvaisių sudėtis:Drakonvaisiai (95%), cukrus (5%). Produkto maistingumas 100 g. Energetinė vertė: 1710kj/410kcal. Riebalai: 3,85 g. Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,78 g. Iš kurių transriebalų: 0 g. Angliavandeniai: 38,7 g. Iš kurių cukrų: 27 g. Iš kurių maistinės skaidulos: 3 g. Baltymai: 3,72 g. Druska 0,009 g. Cholesterolis: 0 g.
Grynasis kiekis 500 g. Kilmės šalis: Vietnamas Laikyti nuo +5 C iki +20 C. Atidarytą pakuotę šaldytuve laikyti ne ilgiau kaip 10 dienų.
Geriausia iki 2024 11 11 |
Reviews
There are no reviews yet.